Game Over: S3, E29 - Activision Blizzard, Forbidden West: Burning Shores & Jedi: Survivor

Het was me het weekje wel. Het grootste onderwerp van de afgelopen week is natuurlijk de overname Activision Blizzard door Microsoft. Of tenminste, de poging tot overname. Deze wordt namelijk geblokkeerd door CMA. Bram, Eilish en Jolien hebben hier genoeg over te zeggen en dat zullen ze dan ook zeker doen. Verder kwam Star Wars Jedi: Survivor uit en de staat van de game was niet om over naar huis te schrijven. Dus natuurlijk moet daar over gepraat worden. Horizon Forbidden West ontvingen een dlc, Burning Shores. Wat vinden Bram, Eilish en Jolien van alle negatieve reviews die deze game ontving?

Wil je de Game Over Podcast live bijwonen? Kom dan maandag om 20:00 langs op ons Twitch-kanaal.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?