FIFA 17

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video Preview: FIFA 17

Op de redactie spelen we over het algemeen FIFA, hoewel we vorig jaar al meer naar PES zijn gaan kijken. FIFA 17 had het weer goed kunnen maken, maar heeft ons vooralsnog niet overtuigd. De game biedt leuke vernieuwingen, maar de Frostbite engine heeft de game er nou niet bepaald mooier op gemaakt, iets wat we in eerste instantie wel hadden verwacht. Het stadion voelt ietwat leeg aan en ook de scheidsrechter zit nog steeds niet helemaal in het spel.

Zo hebben ze een nieuw systeem toegevoegd waarin je de aanloop bij je strafschop en vrije trappen kunt bepalen, evenals de corners die je nu op een iets andere manier kunt nemen. De 'The Journey'-modus is wel de grootste vernieuwing. Dit is een soort carrière-modus, waarbij je een speler van de jeugdselectie tot zijn professionele carrière volgt. Je gedrag tegenover de coach, andere spelers en je inzet op het voetbalveld bepalen jouw carrière in de voetballerij.

FIFA 17 moet 29 september aanstaande uitkomen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?