FIFA 19

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 28 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Video Preview: FIFA 19

Devin mag graag een balletje trappen, zij het digitaal, dus een potje FIFA gaat er bij onze ras-Feyenoorder dan ook wel in. Met de komst van FIFA 19 in het verschiet, stapte hij na een korte warm-up dan ook vastberaden het digitale veld op in de Koelnmesse om te kijken of hij de eeuwenoude vete met zijn Amsterdamse rivaal Rudy voor eens en voor altijd kon beslechten tijdens gamescom. Of dat gelukt is, dat is nog steeds de vraag, maar de heren nemen wel uitgebreid de tijd om jullie uit te leggen wat FIFA 19 later dit jaar te bieden heeft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?