Super Mario Odyssey

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 oktober 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Platform
  • Gameliner score

Video Preview: Super Mario Odyssey

Ieders favoriete loodgieter maakt eindelijk zijn opwachting op de Nintendo Switch. We hebben er even op moeten wachten, maar Mario is terug in Super Mario Odyssey. De geliefde snorremans betreed dit keer niet enkel het Mushroom Kingdom, maar wandelt ook rond in de echte wereld. Of dat daadwerkelijk een succes is, laten we nog even in het midden. Devin heeft in ieder geval de JoyCons in handen genomen en heeft er absoluut niet met de pet naar gegooid.

27 oktober is het zover, dan verschijnt Super Mario Odyssey in de winkels. Blijf ook zeker de site checken want er komen nog veel meer gamescom-items online!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?