WK 2014: Australië - Nederland in FIFA 14

Geplaatst:
Aangepast: 9 maart 2024 13:13

Wederom hebben Justin en Ruud plaatsgenomen achter de PlayStation 4, om in de WK-modus van FIFA 14 alvast de wedstrijd Australië - Nederland te spelen. Zo goed als Nederland tegen Spanje was, zijn ze waarschijnlijk niet, maar ze doen alsnog een goede poging om Oranje naar de winst te leiden. Tijdens hun eerste wedstrijd zaten ze er echter flink naast, maar wie weet hebben ze het nu beter voor elkaar.

Vergeet niet morgen om 10.00 uur een blik te werpen op onze geschreven Voorspelling en om 18.00 uur naar Australië - Nederland te kijken. Zondag spelen Justin en Ruud alvast de wedstrijd van Oranje tegen Chili in FIFA 14 (de wedstrijd die een dag later in Brazilië zal worden gespeeld), vergeet ook dan niet te kijken.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2014 FIFA World Cup Brazil

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

17 april 2014

Ontwikkelaar

EA Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer