Alle actieve Roblox 2024 codes

-

2006 is het jaar dat Roblox kwam te verschijnen. De game is inmiddels op vrijwel alle devices speelbaar en is overduidelijk een grote hit onder voornamelijk de jongere gamer. Er is nogal wat te doen omtrent de game, zo is Roblox verbannen in Turkije, en werkt Roblox niet, waarvoor wij 7 concrete oplossingen hebben. Afijn, er zijn ook genoeg gamers die de game wel aan de praat krijgen en die naarstig op zoek zijn naar werkende Roblox codes. Vandaar deze up-to-date guide voor werkende Roblox codes in 2024!

Alle Roblox Codes 2024

Hoe wissel ik een Roblox code in?

Een regelmatig gestelde vraag die wij voorbij zien komen is ‘hoe wissel ik een Roblox code in?’. Hoewel het antwoord niet bijzonder lastig is, kan het wel even zoeken zijn als je niet weet waar je moet zijn. Ten eerste dien je in te loggen op de Redeem Roblox Codes-pagina. Deze site is van Roblox zelf en stelt je eenvoudig in staat om onderstaande codes in te wisselen. Alles wat je moet doen, is de code intypen en op de grote “Redeem” knop drukken. Hiermee ontgrendel je de content binnen jouw Roblox-account!

Alle Roblox Codes 20241

Roblox Codes 2024

Het komt helaas niet vaak meer voor dat er codes voor Roblox worden vrijgegeven. Alle codes die beschikbaar komen zijn voor een gelimiteerde tijd beschikbaar en zijn daarnaast ook nog eens beperkt tot een x-aantal claims. Wees dus op tijd en wissel die code in zodat je exclusieve accessoires, kledingstukken en andere cosmetics ontgrendelt! Wij sommen voor het gemak even de beschikbare Roblox Codes in 2024 voor je op in onderstaande lijst. Codes die niet langer beschikbaar zijn, worden uit de lijst gehaald zodat je geen moeite doet voor saus. Let op, codes voor specifieke games noteren we in andere lijsten die hieronder te vinden zijn!

  • SPIDERCOLA – Spider Cola schouder accessoire
  • TWEETROBLOX – Bird Says schouder accessoire

Alle Roblox codes

Island of Move Roblox Codes

Zoals gezegd zijn er ook codes beschikbaar voor individuele games binnen Roblox zelf. In dit geval gaat het om Roblox Island of Move codes. Inwisselen werkt net iets anders dan de regulier Roblox codes inwissel manier. In dit geval doe je het in de game zelf. Wanneer je Island of Move betreedt, dien je naar de PLAY IT! knop te lopen. Vanuit hier kan je op “Redeem Code” drukken. De volgende Island of Move Roblox 2024 codes zijn beschikbaar!

  • DIY – Kinetic Staff accessoire
  • GetMoving – Speedy zonnebril
  • SettingTheStage – Build It rugtag
  • StrikeAPose – Hustle hoed
  • VictoryLap – Cardio Cans hoed
  • WorldAlive – Crystalline Companion Schouder Accessoire

Alle Roblox codes1

Mansion of Wonder Roblox Codes

Naast bovenstaande codes, zijn er codes beschikbaar voor de Mansion of Wonder Roblox game. Ook deze wissel je op een andere manier in. Loop naar de Swag Booth en kies hier voor Redeem Code. Tik daarin de volgende codes in voor wat extra cosmetics!

  • Boardwalk – Ring of Flames accessoire
  • FXArtist – Artist Rugtas
  • Glimmer – Head Slime hoed
  • ParticleWizard – Tome of Magus Schouder Accessoire
  • ThingsGoBoom – Ghastly Aura accessoire

Alle Roblox codes2

Zijn er codes voor Roblox Bux?

Hoewel het internet bezaaid is met vragen over gratis Roblox Bux of Roblox Bux Codes, kunnen wij definitief vermelden dat deze niet bestaan! Laat je dus niet wijs maken dat dit wel zo is op diverse fora, want je komt er bedrogen uit. Roblox Bux codes bestaan niet en gaan vermoedelijk ook nooit verschijnen. Laat je dus niet foppen door mensen die op je gegevens uit zijn om zo je account af te pakken!

Andere manier om Roblox Cosmetics te ontgrendelen

Roblox Codes zijn niet de enige manier om Roblox cosmetics te ontgrendelen. De store staat er namelijk vol mee en het is dan ook zeker de moeite waard om even door de store te scrollen. Ook de individuele games kunnen gratis cosmetics uitreiken. Daarnaast is het ook mogelijk om extra Roblox items te ontgrendelen door je account bijvoorbeeld volledig bij te werken.

Alle Roblox codes3

Heb jij een Roblox Redeem code gespot? Laat het weten in de reacties en dan werken we het artikel netjes bij!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Roblox

Ontwikkelaar:

Roblox Corporation

Uitgever:

Roblox Corporation

Release:

1 september 2006

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord