De Kwestie: GTA V is enorm overhypt dus gaat misschien wel teleurstellen?

Geplaatst: 13 november 2012 12:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We nemen om de week de balans op met de poll. We zijn benieuwd wat onze community vindt van een bepaalde stelling, uitspraak of vraag. Je kunt je reactie geven door in te loggen (of te registeren) om je keus te geven op de poll hierboven.

Uit de vorige poll is gebleken dat de meerderheid van jullie (64%) vindt dat gamen niet alleen voor mannen is. 27% twijfelt hieraan, en 9% van jullie vinden gamen een mannending.

De enorme hype rondom GTA V is veroorzaakt door de media zoals wij. Als er weer eens iets over GTA V vrijkomt, duiken we er meteen als media bovenop en in no-time staat het internet op zijn kop. Alle screenshots, artwork of trailers worden binnenstebuiten gekeerd en dan analyseren we ons helemaal suf. Het enige wat Rockstar Games doet is zo nu en dan wat screenshots vrijgeven en hier en daar een gerucht bevestigen. GTA V is daarom duidelijk overhypt door de media.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer