Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

De Kwestie: GTA V is enorm overhypt dus gaat misschien wel teleurstellen?

We nemen om de week de balans op met de poll. We zijn benieuwd wat onze community vindt van een bepaalde stelling, uitspraak of vraag. Je kunt je reactie geven door in te loggen (of te registeren) om je keus te geven op de poll hierboven.

onbekend

Uit de vorige poll is gebleken dat de meerderheid van jullie (64%) vindt dat gamen niet alleen voor mannen is. 27% twijfelt hieraan, en 9% van jullie vinden gamen een mannending.

onbekend

De enorme hype rondom GTA V is veroorzaakt door de media zoals wij. Als er weer eens iets over GTA V vrijkomt, duiken we er meteen als media bovenop en in no-time staat het internet op zijn kop. Alle screenshots, artwork of trailers worden binnenstebuiten gekeerd en dan analyseren we ons helemaal suf. Het enige wat Rockstar Games doet is zo nu en dan wat screenshots vrijgeven en hier en daar een gerucht bevestigen. GTA V is daarom duidelijk overhypt door de media.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?