Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Prison Architect

  • Ontwikkelaar Introversion Software
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Simulatie , Strategie
  • Gameliner score

Drie van die: Prison Architect-verbeteringen

Het is vast geen geheim dat ik momenteel alleen nog maar Prison Architect speel en dat ik daar zo'n ieder vrij uurtje mee opvul in mijn leven. De game lijkt daarmee de perfecte game voor mij te zijn, maar niets is minder waar. Er zijn genoeg dingen die ik nog graag zou willen veranderen of waarvan ik hoop dat die in de aankomende Alpha van Prison Architect worden toegevoegd.

Laat je gevangenen sporten

Er zijn van die dingen die momenteel geen functie hebben in Prison Architect. Zo zou je kunnen biljarten of gewichtheffen, maar waar totaal geen prestatie of iets nuttigs mee gedaan wordt. Je zou je gevangenen kunnen laten sporten bijvoorbeeld, zodat de gezondheid van de gevangenen goed blijft. Het zorgt voor een betere prestaties van je gevangenen bij hun werk. Hoe geweldig zou het zijn als je per gevangene kunt bijhouden wat zijn gezondheid is en waar hij behoefte aan heeft. Je zou ze kunnen laten voetballen, basketballen, fitnessen en tennissen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

onbekend

Weekrooster i.p.v. per dag

Momenteel is het alleen mogelijk om je rooster per dag in te delen, maar dat maakt het managen van je gevangenis in mijn ogen een beetje beperkt. Je kunt aangeven hoe laat je gevangenen moeten douchen, eten, werken en wanneer ze even vrij hebben. Het zou een geweldige toevoeging zijn als je ook je rooster per week kunt instellen. Dat je bijvoorbeeld twee dagen in de week de visite kan laten ontvangen en de rest van de week kunt indelen met andere activiteiten, zoals school, werk en sporten. Het zou daarnaast ruimte bieden voor nog meer nieuwe toevoegingen in Prison Architect.

onbekend

Zorg dat de elektrische stoel werkt

Alhoewel ik tegen de doodstraf ben (echt waar), hoop ik toch echt dat Introversion Software de elektrische stoel in Prison Architect eindelijk eens gaat fiksen. De stoel kun je nu plaatsen, maar het heeft totaal geen functie gekregen. Ik zou een soort takenlijst maken, die random wordt gegenereerd, waar bijvoorbeeld uitspraken van de rechter op staan die je moet uitvoeren. Dit zou bijvoorbeeld ook de doodstraf kunnen zijn van één van je gevangenen. Dus, als de rechter de doodstraf geeft aan één van je gevangenen, dat je dan de taak moet uitvoeren. Ook wanneer er iemand vrijgelaten moet worden, dat je dit dan moet uitvoeren.

onbekend

Dit waren drie van die verbeteringen die ik graag terug zou willen zien in Prison Architect. Ik denk niet dat veel van jullie de game ook spelen, maar mocht je de game toch wel spelen, welke verbeteringen zou jij dan willen terugzien in Prison Architect?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?