Drie van die: Prison Architect-verbeteringen

Geplaatst: 28 mei 2014 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Het is vast geen geheim dat ik momenteel alleen nog maar Prison Architect speel en dat ik daar zo'n ieder vrij uurtje mee opvul in mijn leven. De game lijkt daarmee de perfecte game voor mij te zijn, maar niets is minder waar. Er zijn genoeg dingen die ik nog graag zou willen veranderen of waarvan ik hoop dat die in de aankomende Alpha van Prison Architect worden toegevoegd.

Laat je gevangenen sporten

Er zijn van die dingen die momenteel geen functie hebben in Prison Architect. Zo zou je kunnen biljarten of gewichtheffen, maar waar totaal geen prestatie of iets nuttigs mee gedaan wordt. Je zou je gevangenen kunnen laten sporten bijvoorbeeld, zodat de gezondheid van de gevangenen goed blijft. Het zorgt voor een betere prestaties van je gevangenen bij hun werk. Hoe geweldig zou het zijn als je per gevangene kunt bijhouden wat zijn gezondheid is en waar hij behoefte aan heeft. Je zou ze kunnen laten voetballen, basketballen, fitnessen en tennissen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Weekrooster i.p.v. per dag

Momenteel is het alleen mogelijk om je rooster per dag in te delen, maar dat maakt het managen van je gevangenis in mijn ogen een beetje beperkt. Je kunt aangeven hoe laat je gevangenen moeten douchen, eten, werken en wanneer ze even vrij hebben. Het zou een geweldige toevoeging zijn als je ook je rooster per week kunt instellen. Dat je bijvoorbeeld twee dagen in de week de visite kan laten ontvangen en de rest van de week kunt indelen met andere activiteiten, zoals school, werk en sporten. Het zou daarnaast ruimte bieden voor nog meer nieuwe toevoegingen in Prison Architect.

Zorg dat de elektrische stoel werkt

Alhoewel ik tegen de doodstraf ben (echt waar), hoop ik toch echt dat Introversion Software de elektrische stoel in Prison Architect eindelijk eens gaat fiksen. De stoel kun je nu plaatsen, maar het heeft totaal geen functie gekregen. Ik zou een soort takenlijst maken, die random wordt gegenereerd, waar bijvoorbeeld uitspraken van de rechter op staan die je moet uitvoeren. Dit zou bijvoorbeeld ook de doodstraf kunnen zijn van één van je gevangenen. Dus, als de rechter de doodstraf geeft aan één van je gevangenen, dat je dan de taak moet uitvoeren. Ook wanneer er iemand vrijgelaten moet worden, dat je dit dan moet uitvoeren.

Dit waren drie van die verbeteringen die ik graag terug zou willen zien in Prison Architect. Ik denk niet dat veel van jullie de game ook spelen, maar mocht je de game toch wel spelen, welke verbeteringen zou jij dan willen terugzien in Prison Architect?

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Ontwikkelaar:

Introversion Software

Uitgever:

Introversion Software

Release:

6 oktober 2015

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer