Winacties: Win Call of Duty: Vanguard voor Xbox of pc

Geplaatst: 5 november 2021 17:30
Aangepast: 15 november 2021 21:33
-

Call of Duty: Vanguard is één van de allergrootste gameseries op onze aardkloot. Sinds 2004 hebben ze geen jaarlijkse release meer gemist en nu maak jij kans om Call of Duty: Vanguard te winnen voor Xbox of pc. Hoe kun je deze game winnen?

Voor iedereen is er wat te beleven in deze first-person shooter. Wil je aan de slag met de massieve singleplayer campaign? Wil je het tegen je vrienden opnemen in de uitgebreide multiplayer? Of ga je toch het liefste met de zombie-modus van Call of Duty: Vanguard aan de slag? Bij Gameliner kun je in ieder geval kans maken op het gehele pakketje. Laat het ons weten of je de Xbox of de pc-versie graag in huis wil hebben! Lees hieronder verder hoe je meedoet.

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 14-11-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

onbekend

Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Vanguard

Ontwikkelaar:

Sledgehammer Games

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

5 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord