Call of Duty: Vanguard

  • Ontwikkelaar Sledgehammer Games
  • Eerste releasedatum 5 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Maak je klaar voor de bèta van Call of Duty: Vanguard

Vanaf vanavond is de eerste bèta-versie van Call of Duty: Vanguard te spelen. Maak je dus vast klaar voor een heerlijk weekendje knallen in Call of Duty.

Na een succesvolle alpha voor Call of Duty: Vanguard afgelopen maand, is het nu de tijd voor de bèta. In aanloop naar dit speciale weekend hebben we al zo'n half uur aan multiplayer gameplay van Call of Duty: Vanguard voorgeschoteld gekregen. De bèta van Call of Duty: Vanguard trapt vandaag exclusief af op PlayStation consoles. Vanaf vanavond 19:00 uur tot en met maandag 13 september kun je al vroegtijdig aan de slag met de nieuwste Call of Duty-game. Als je niet beschikt over een PlayStation console, dan moet je nog ietsje langer geduld hebben. Volgende week gaat namelijk de cross play bèta van start waarbij de game ook te spelen is op andere platformen. Mocht je nog steeds niet helemaal weten wat je ervan moet verwachten, check dan even onze preview van Call of Duty: Vanguard Champion Hill op basis van de alpha. Hieronder zie je het complete overzicht van de Call of Duty: Vanguard bèta.

onbekend

De releasedatum van Call of Duty: Vanguard is op 5 november. De game komt dan uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

BRON Activision

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?