Tom Clancy's The Division 2

  • Ontwikkelaar Massive Entertainment
  • Eerste releasedatum 15 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Winacties: Win een The Division 2 goodiepakket

Aankomende week verschijnt het tweede deel van Tom Clancy's: The Division van de Franse uitgever Ubisoft en ontwikkelaar Massive Entertainment. The Division 2 speelt zich in tegenstelling tot het eerste deel af in Washington DC, dat gered moet worden van de post apocalyptische staat waarin het verkeert. Lees meer over Tom Clancy's: The Division 2 in de preview van Timo.

In samenwerking met Ubisoft mogen wij deze keer niet één, maar twee prijzenpakketten weggeven van The Division 2. In het pakket zit een blauw t-shirt en A2-formaat poster van de game. Jij kunt kans maken een prijzenpakket door ons antwoord te geven op de volgende vraag:

Laat ons even weten of je zo'n prijzenpakket wilt winnen

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?