Arataki Itto is Genshin Impact's nieuwe Geo Daddy

Geplaatst: 12 oktober 2021 12:32
Aangepast: 12 oktober 2021 16:23

Genshin Impact heeft een nieuwe kandidaat voor de titel Geo Daddy. Arataki Itto is onlangs onthuld en komt later naar de game.

Alles wat met anime te maken heeft, draait natuurlijk om de waifus en de husbandos. Gelukkig zit Genshin Impact vol met personages die zowel de mannelijke als de vrouwelijke fans kunnen bekoren. Ook wordt de game regelmatig uitgebreid met nieuwe personages die niet alleen hun eigen speciale aanvallen hebben, maar ook een eigen persoonlijkheid, achtergrondverhaal en plek in de enorme wereld van Teyvat. Zo kwam vorige maand Sangonomiya Kokomi naar Genshin Impact. Gisteren maakte ontwikkelaar miHoYo bekend welk nieuw speelbaar personage er naar Genshin Impact komt. Het gaat hier om Arataki Itto, de leider van de Arataki Gang. Hij is een Claymore-wapen gebruiker en houder van een Geo-element Vision. Toen Genshin Impact haar eerste grote update kreeg, werd het personage Zhongli geïntroduceerd. Deze Polearm-wapen gebruiker die ook een Geo Vision heeft, werd door de community al gauw uitgeroepen tot "Geo Daddy", vanwege zijn mannelijke en meer robuuste uiterlijk, in tegenstelling tot de meer jongensachtige mannelijke personages uit de game. Na de onthulling van Arataki Itto lijkt het er echter op dat we een nieuwe Geo Daddy hebben.

Wanneer Arataki Itto beschikbaar is, is nog niet bekend.

Bron: MiHoYo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Genshin Impact

Series

-

Uitgever

MiHoYo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Mobile, PlayStation 5

Releasewindow

28 september 2020

Ontwikkelaar

MiHoYo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord