Genshin Impact

  • Ontwikkelaar MiHoYo
  • Eerste releasedatum 28 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Mobile , PlayStation 5
  • Genre Actie , Open-World , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer Genshin Impact toont Sangonomiya Kokomi

MiHoYo heeft een nieuwe trailer van Genshin Impact onthuld. Deze trailer toont ons meer van het aankomende personage Sangonomiya Kokomi.

In Genshin Impact's 2.0 update hebben we Sangonomiya Kokomi al even voorbij zien komen. De Divine Priestess van Watatsumi Island is het volgende speelbare personage dat aan de game wordt toegevoegd. In de trailer leren we meer over Kokomi's achtergrond as leider van het eiland. Ook krijgen we te zien wat voor speciale vaardigheden ze bezit. Zo kunnen we zien dat Kokomi een Catalyst-wapen gebruiker en een Support-personage is dat haar teamgenoten kan genezen met de kracht van Hydro. Zowel haar Elemental Skill als haar Elemental Burst-aanvallen zorgen er enerzijds voor dat Kokomi haar vijanden aanvalt en anderzijds haar teamgenoten geneest. Ze kan tevens over het water heen lopen wanneer haar Elemental Burst actief is.

Het 5-sterren personage Sangonomiya Kokomi is vanaf 21 september beschikbaar via het Gacha-systeem van Genshin Impact.

BRON MiHoYo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?