Assassin's Creed Mirage verkoopt bijzonder goed

Geplaatst:

Ubisoft lijkt behoorlijk in diens nopjes te zijn met de verkoopcijfers van Assassin's Creed Mirage. Volgens de Franse uitgever doet Basims avontuur - ondanks diens kleinschalige opzet - niet onder voor diens grotere tegenhangers. Integendeel zelfs.

Zoals men kan lezen in een post op X (of Twitter, wat jij wil) wordt Assassin's Creed Mirage zelfs bestempeld als de bestverkopende New Gen launch tot heden.

Dat is hartstikke fijn natuurlijk. Hiermee wordt maar weer eens aangetoond dat het jarenlange zeuren om een OG Assassin's Creed zonder al die RPG tierelantijnen en uit de kluiten gewassen veldslagen niet geheel onterecht was. Assassin's Creed is ook een leuke game wanneer het zich puur toelegt op waar de serie ooit om draaide: stealth. Tof om te zien dat dit ook in sales uitgedrukt wordt.

Ben je benieuwd wat wij van Assassin's Creed Mirage vinden of wat het überhaupt is? Geen zorgen! Lees vooral eventjes ons uitgebreide "Alles wat je moet weten over Assassin's Creed Mirage"-item en onze ongezouten Assassin's Creed Mirage review.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord