Assassin's Creed Valhalla update is week te vroeg

Geplaatst:

Door een onvoorziene glitch in de Animus is de laatste content update voor Assassin’s Creed Valhalla per ongeluk een week te vroeg verschenen. In dezelfde tweet meldt Ubisoft nog meer goed nieuws.

De uitgever van Assassin’s Creed schrijft namelijk dat we voor het einde van dit jaar nog uit kunnen kijken naar verschillende verrassingen. In de laatste update zijn er verschillende bugs opgelost, kan je eindelijk je muts ophouden én is het laatste hoofdstuk van het verhaal toegevoegd. In dit laatste hoofdstuk ontmoet Eivor oude vrienden en vijanden en komt het verhaal op een natuurlijke manier tot een conclusie. Deze update is ook de laatste update die uitkomt op Stadia. Ubisoft schrijft dat ze door middel van Ubisoft Connect mogelijk willen maken om er voor te zorgen dat de games die Stadia gebruikers bezitten ook op pc tot hun bezit krijgen. Meer updates worden hier in de toekomst over verwacht.

De grootste verrassing van de update zit hem in een andere gratis quest. In deze quest wordt namelijk Roshan geïntroduceerd. In de trailer van Assassin’s Creed Mirage maakten we voor het eerst kennis met Roshan, als de mentor van Basim. In Valhalla neemt Roshan het samen met Eivor op tegen een gemeenschappelijke vijand.

Assassin's Creed Valhalla is beschikbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Stadia.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord