Trailer: Laatste DLC Assassin's Creed Valhalla aangekondigd

Geplaatst:

Een nieuwe en laatste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla werd aangekondigd tijdens de Ubisoft Forward showcase. Daarmee komt een eind aan twee jaar Valhalla content.

In november 2020 verscheen Assassin's Creed Valhalla en sindsdien heeft Ubisoft de game voorzien van veel aanvullende content. Naast gratis content voor Assassin's Creed Valhalla, zijn er ook reeds drie uitbreidingen verschenen. Met Wrath of the Druids, Siege of Paris en Dawn of Ragnarök was het echter nog niet genoeg volgens Ubisoft en daarom is nu de laatste uitbreiding aangekondigd tijdens Ubisoft Forward. Deze uitbreiding draagt de toepasselijke titel The Last Chapter en knoopt de losse eindjes van het verhaal uit Valhalla aan elkaar.

Een exacte releasedatum voor Assassin's Creed Valhalla: The Last Chapter is nog niet bekend, maar de uitbreiding dient nog dit jaar te verschijnen.

Bron: Ubisoft Forward
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord