Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Laatste DLC Assassin's Creed Valhalla aangekondigd

Een nieuwe en laatste uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla werd aangekondigd tijdens de Ubisoft Forward showcase. Daarmee komt een eind aan twee jaar Valhalla content.

In november 2020 verscheen Assassin's Creed Valhalla en sindsdien heeft Ubisoft de game voorzien van veel aanvullende content. Naast gratis content voor Assassin's Creed Valhalla, zijn er ook reeds drie uitbreidingen verschenen. Met Wrath of the Druids, Siege of Paris en Dawn of Ragnarök was het echter nog niet genoeg volgens Ubisoft en daarom is nu de laatste uitbreiding aangekondigd tijdens Ubisoft Forward. Deze uitbreiding draagt de toepasselijke titel The Last Chapter en knoopt de losse eindjes van het verhaal uit Valhalla aan elkaar.

Een exacte releasedatum voor Assassin's Creed Valhalla: The Last Chapter is nog niet bekend, maar de uitbreiding dient nog dit jaar te verschijnen.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?