Bijna tien minuten aan Death Stranding 2 beelden

Geplaatst:
Aangepast: 2 februari 2024 15:27

Wat is een State of Play zonder Hideo Kojima? Helemaal niks natuurlijk. Dus uiteraard kwam hij even langs met wat beelden van Death Stranding 2.

Ja, ga er maar eens goed voor zitten, want het bekijken van de nieuwe Death Stranding 2 trailer neemt wat tijd in beslag. In een trailer van bijna tien minuten zien we weer de meest gekke shit voorbijkomen. Death Stranding 2 wordt nog absurder dan zijn voorganger. Een baby met uitgelopen mascara die een ruimteschip uitkotst? Geen probleem. Een vrouwtje die twee extra handen in haar nek heeft hangen? Kan gewoon. Een kruising tussen Joker uit Batman en Gene Simmons van Kiss? Die gooien we er ook gewoon even in. Uiteraard is de held Sam Porter in dit nieuwe deel weer van de partij. Ook in dit deel wordt hij - je verwacht het niet - gespeeld door good ol' Norman Reedus. Maak je klaar om ruim negen bizarre minuten aan Death Stranding 2 te aanschouwen. Have fun!

Aan het eind van de trailer zijn we iets wijzer geworden over wanneer Death Stranding 2 op ons afkomt. Dat zal ergens in 2025 worden. De game verschijnt dan voor de PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding 2 On The Beach

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord