Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Binnenkort Fable 2 als Xbox Live download?

De grote man achter Fable 2, Peter Molyneux, heeft gehint naar een eventuele download van de gehele game vanaf de Xbox Live Marketplace. Hij heeft nog niets bevestigd, maar hij vind het "een prachtig iets voor zijn ontwikkelaars om aan te werken". Het plan om Fable 2 als eerste retail Xbox 360 game op de Marketplace te gooien, komt onder andere door het succes van het eerste deel, Fable:

It did really, really well," he revealed. "It was one of the highest selling, if not the highest selling. I didn't track that exactly, but I know a lot of people got very excited about it when it came out.

Hoewel Microsoft in het verleden nog nooit een retail Xbox 360 game op zijn Marketplace heeft gezet, zou het natuurlijk goed kunnen dat ze dat in de toekomst wel zien zitten. De Xbox Originals doen het in ieder geval top, dus waarom geen Xbox 360 games?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?