Bit: COD wordt nog absurder door toevoeging Nicki Minaj

Geplaatst:

Mocht je nog een reden zoeken om Call of Duty: Warzone 2.0 de deïnstalleren, dan dient deze zich waarschijnlijk snel aan. De Operator line-up van de de game - welke in de loop der jaren van een serieuze shooter naar een kermisattractie heeft weten te transformeren - wordt binnenkort namelijk aangevuld door niemand minder dan Nicki Minaj.

Indirect is dat meteen goed nieuws voor eenieder die ooit stilletjes de wens heeft gehad om de half-plastic rapper uit Trinidad voorgoed het zwijgen op te leggen. Erg moeillijk kan het niet zijn om haar in-game te spotten, gezien roze haar alleen nuttig is wanneer je tracht te blenden in een Hubba-Bubba fabriek, welke geen deel uitmaakt van COD Warzone's maps.

COD update nicki minaj

Ook Snoop Dogg - inmiddels een bekend gezicht binnen de franchise - en Savage 21 krijgen de kans om weer wat caps in diverse asses te poppen, al heb ik geen flauw idee of kinders dat tegenwoordig nog zeggen. Sterker nog, is The Floss nog steeds een ding?

Afijn, hoeveel bling het je gaat kosten om met deze figuren aan de slag te mogen, geen idee. Ik betwijfel dat het 'a milli' kost, gezien Lil Wayne geen deel uitmaakt van het nieuwe roster. Hopelijk snapt eenieder deze referentie.

Bron: Call of Duty
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone 2.0

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord