Sekiro: Shadows Die Twice

  • Ontwikkelaar FromSoftware
  • Eerste releasedatum 22 maart 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Bit: Neem het op tegen Shrek in Sekiro: Shadows Die Twice

Neem het op tegen Shrek in Sekiro: Shadows Die Twice. Nu de game inmiddel een tijdje uit is, zijn modders druk bezig hun creatieve brein de vrije loop te laten. Hierdoor worden werelden verenigd, die je anders nooit samen zou zien.

Modders Katalash en Dropoff hebben het voor elkaar gekregen om Ogre Shrek een rol te geven in Sekiro: Shadows Die Twice. Met hun aanpassingen kun je het in de game dus opnemen tegen de moerasbewoner. In onderstaande tweet is te zien hoe dat gevecht er ongeveer uit ziet. Helaas is de muziek geen onderdeel van de mod, want dat geeft het gevecht een nog leukere touch. Mocht je het niet kunnen laten en het zelf tegen Shrek op willen nemen; de link naar de mod staat ook in de tweet.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?