Bit: Streamer speelt Sekiro: Shadows Die Twice uit met Donkey Kong Bongo

Geplaatst:
Aangepast: 26 april 2019 13:52

Een streamer speelde Sekiro: Shadows Die Twice uit met de Donkey Kong Bongo-controller. Hij heeft er in totaal slechts tien uur over gedaan.

Streamer ATwerkingYoshi heeft Sekiro: Shadows Die Twice uitgespeeld met de Donkey Kong Bongo-controller. ATwerkingYoshi werkt op de QA-afdeling van Gearbox Software. Hij is daarnaast echter ook een SoulsBorne Challenge Runner en zocht dus ook voor Sekiro een nieuwe uitdaging. De Donkey Kong Bongo-controller werd aanvankelijk uitgebracht voor de ritmegame Donkey Konga op de Nintendo GameCube. Deze controller leek ATwekingYoshi dus de perfecte controller voor deze uitdaging. Met deze controller werd de streamer ontzettend beperkt in zijn mogelijkheden in de game, maar in slechts tien uur had hij de game uitgespeeld. In onderstaande video is dan ook te zien hoe hij met zijn Bongo's de eindbaas van Sekiro verslaat. Milde spoiler warning.

Sekiro: Shadows Die Twice is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game staat, net als andere games van FromSoftware, bekend om zijn hoge moeilijkheidsgraad. Voor sommige mensen is echter niets te moeilijk.

Bron: ATwerkingYoshi
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sekiro: Shadows Die Twice

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 maart 2019

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord