Cities: Skylines aangekondigd en nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 2 juli 2020 18:20

De city builder game Cities: Skylines is zojuist aangekondigd voor de Nintendo Switch en is ook direct beschikbaar inclusief alle verschenen DLC. Dit heeft Nintendo afgelopen nacht tijdens de nieuwste Nintendo Direct-aflevering bekendgemaakt.

De game van ontwikkelaar en uitgever Paradox Interactive is inclusief de uitbreidingen After Dark en Snowfall beschikbaar in één game. Op de Switch kun je onderweg je eigen stad bouwen en beheren. Daarnaast is er ook een trailer vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.

De Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition is vanaf 14 september verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. In maart van 2015 verscheen de game voor de pc, in april 2017 voor de Xbox One en augustus 2017 voor de PlayStation 4.

Bron: Nintendo Direct
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cities: Skylines

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 maart 2015

Ontwikkelaar

Colossal Order

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord