CoD: Warzone 2 Season 2 krijgt een nieuwe map

Geplaatst:

Call of Duty: Warzone 2.0 Season 2 is uitgesteld naar 15 februari 2023. Het tweede seizoen voegt wel een nieuwe map toe aan de game.

Het eerste seizoen van de game is al bezig sinds 16 november, dus er heeft al behoorlijk wat tijd tussen gezeten. Seizoen 2 werd al bijna een jaar geleden aangekondigd. Helaas zullen fans van de game toch nog wat langer moeten wachten op het tweede seizoen dan verwacht. Naast het bericht dat het seizoen uit zou worden gesteld, deelde de ontwikkelaar via hun Twitter kanaal ook het nieuws dat er een nieuwe map toe wordt gevoegd in seizoen 2. Wat er verder precies gaat veranderen in het nieuwe seizoen, is nog niet helemaal duidelijk. De ontwikkelaar belooft een aantal veranderingen die gebaseerd zijn op feedback van de community. Wat die veranderingen gaan zijn, lichten ze nog niet echt toe. Wat we wel al weten, is dat seizoen twee een gloednieuwe map voor de battle royale game modus met zich meebrengt.

Call of Duty: Warzone 2.0 Season 2 gaat live op 15 februari 2023.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone 2.0

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord