ARMS

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 16 juni 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Combat Arms gratis uit te proberen

Ontwikkelaar Nexon heeft aangekondigd dat hun aankomende, gratis te spelen game Combat Arms begint aan de open bèta fase. Voor ons houdt dat dus in dat we de game voor de release al kunnen uitproberen. En alles wat gratis is, daar houden we in Nederland natuurlijk wel van!

Je zult je uiteraard wel eerst moeten registreren, maar met een paar klikken op deze website is dat al gebeurd. De bèta kent nog niet alle elementen die uiteindelijke game moet herbergen. Zo is het ranking systeem bijvoorbeeld nog niet intact, maar dit en andere dingen zullen naarmate de bèta vordert nog wel worden toegevoegd.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?