Crash Bandicoot 4 bevat toch geen microtransacties

Geplaatst:
Aangepast: 1 juli 2020 10:22

Crash Bandicoot 4: It's About Time bevat toch geen microtransacties. Dat gerucht werd door ontwikkelaar Toys For Bob uit de wereld geholpen.

Even leek het erop dat Crash Bandicoot 4 microtransacties bevat. De Microsoft Store-pagina van Crash Bandicoot 4: It's About Time laat namelijk zien dat er in-game aankopen in de game zitten. Hierdoor vermoedden veel fans dat de game betaalde DLC bevat of skins die je met echt geld kunt aanschaffen. Ontwikkelaar Toys For Bob ontkracht dit gerucht op Twitter. Zij geeft aan dat er geen microtransacties in de game zitten en dat het Totally Tubular Skins-pakket gratis bij alle digitale varianten van de game inbegrepen zit. Of dit betekent dat er later, na de release van de game, niet alsnog DLC of andere in-game aankopen aan Crash Bandicoot 4: It's About Time worden toegevoegd, is niet bekend.

Crash Bandicoot 4: It's About Time verschijnt 2 oktober voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Toys For Bob
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Crash Bandicoot 4: It's About Time

Series

-

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord