Days Gone is de 'onbekende' PlayStation-remaster

-

De geheime PlayStation remaster lijkt bekend te zijn. Volgens een Spaans gerucht komt er een remaster aan van de game Days Gone.

Jeff Grubb, een game journalist bekend om zijn insider kennis, gaf eerder deze week aan dat er een nieuwe State of Play ging uitkomen met een nog onaangekondigde remaster. Nu zegt eXtas1s Noticias, een Spaanse leaker dat Jordan Middler, een andere journalist van Video Game Chronicles heeft bevestigd dat Days Gone de nieuwe remaster wordt. Misschien is dat niet het meest ideale moment, want director Jordan Garvin was eerder niet blij dat er een Days Gone cameo in de nieuwe Astrobot-game te vinden was...

PlayStation heeft zelf nog niets officieel aangekondigd, dus lees dit bericht met een korrel zout. Lees hier Peters Days Gone review.

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Days Gone

Ontwikkelaar:

SIE Bend Studio

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

26 april 2019

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
PS5
Reacties
Avatar Anita
Anita

gisteren om 12:26

Deze game heeft een deel twee nodig, geen remaster. Zucht.

Avatar Jolienmauritsz
Jolienmauritsz

gisteren om 16:21

@Anita wie weet zorgt de remaster ervoor dat er een deel 2 komt :')

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord