MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Deze kerst raggen met Motorstorm 2

Motorstorm was de releaSEGAme van de PlayStation 3 en liet zo'n beetje zien wat je kunt met het zwarte apparaat. Motorstorm 2 is aangekondigd en zal deze kerst nog uitkomen.

Het nieuws over deze game verscheen op de nieuwsblog van de BBC. Zij lieten ook al wat screens zien en beweerde ze dat er een vier-spelermodus zou komen. Ze hadden het ook over de nieuwe locatie van de game. Dat zal waarschijnlijk een tropisch eiland zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?