Pokémon Scarlet

  • Ontwikkelaar Game Freak
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Deze nieuwe Pokémon zitten in Scarlet en Violet

Er zijn eerder vandaag meerdere nieuwe Pokémon uit de doeken gedaan voor Pokémon Scarlet en Violet. In dit nieuwsberichtje nemen we ze allemaal met je door.

De aankondiging van Pokémon Scarlet en Violet ging gepaard met de onthulling van de starter Pokémon van de nieuwe regio. We maakten zo al eerder kennis met Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. De nieuwste trailer voor de game gaf ons echter ook een idee van enkele nieuwe zakmonstertjes die we op onze reis kunnen ontmoeten. De eerste daarvan is Pawmi, een muisachtige Electric-type. Dit schattige wezentje wordt in de games gebruikt door Nemona, je vriendelijke rivaal in de games. Ook de varkensachtige Lechonk liet in de trailer voor het eerst zijn gezicht zien. Deze fijnproever van het Normal-type beschikt over een uitstekend reukvermogen waarmee het de lekkerste grassen en Berries kan vinden. Ook Smoliv, de toepasselijk genaamde kleine olijf-Pokémon, werd vandaag geïntroduceerd. Deze Grass/Normal-type scheidt oneetbare olie af uit zijn hoofd.

Ook de legendarische Pokémon in Scarlet en Violet lieten vandaag voor het eerst hun gezicht zien. Je ontmoet Koraidon in Pokémon Scarlet, terwijl Miraidon in Pokémon Violet opduikt. Beide draakachtige wezens hebben mysterieuze krachten die die van andere Pokémon overtreffen. Toch is er nog veel onbekend over deze imposante zakmonstertjes.

Je kunt alle nieuwe designs bekijken in de onderstaande afbeeldingen.

De releasedatum van Pokémon Scarlet en Violet is inmiddels bekend. De game verschijnt op 18 november op de Nintendo Switch.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?