Deze nieuwe Pokémon zitten in Scarlet en Violet

Geplaatst:

Er zijn eerder vandaag meerdere nieuwe Pokémon uit de doeken gedaan voor Pokémon Scarlet en Violet. In dit nieuwsberichtje nemen we ze allemaal met je door.

De aankondiging van Pokémon Scarlet en Violet ging gepaard met de onthulling van de starter Pokémon van de nieuwe regio. We maakten zo al eerder kennis met Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. De nieuwste trailer voor de game gaf ons echter ook een idee van enkele nieuwe zakmonstertjes die we op onze reis kunnen ontmoeten. De eerste daarvan is Pawmi, een muisachtige Electric-type. Dit schattige wezentje wordt in de games gebruikt door Nemona, je vriendelijke rivaal in de games. Ook de varkensachtige Lechonk liet in de trailer voor het eerst zijn gezicht zien. Deze fijnproever van het Normal-type beschikt over een uitstekend reukvermogen waarmee het de lekkerste grassen en Berries kan vinden. Ook Smoliv, de toepasselijk genaamde kleine olijf-Pokémon, werd vandaag geïntroduceerd. Deze Grass/Normal-type scheidt oneetbare olie af uit zijn hoofd.

Ook de legendarische Pokémon in Scarlet en Violet lieten vandaag voor het eerst hun gezicht zien. Je ontmoet Koraidon in Pokémon Scarlet, terwijl Miraidon in Pokémon Violet opduikt. Beide draakachtige wezens hebben mysterieuze krachten die die van andere Pokémon overtreffen. Toch is er nog veel onbekend over deze imposante zakmonstertjes.

Je kunt alle nieuwe designs bekijken in de onderstaande afbeeldingen.

Nieuwe Pokemon Scarlet Violet 1Nieuwe Pokemon Scarlet Violet 1Nieuwe Pokemon Scarlet Violet 1Nieuwe Pokemon Scarlet Violet 1

De releasedatum van Pokémon Scarlet en Violet is inmiddels bekend. De game verschijnt op 18 november op de Nintendo Switch.

Bron: Pokémon
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Scarlet

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord