Documentaire over ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. 2 in productie

-

De Oekraïense gameontwikkelaar GSC Game World gaat een documentaire uitbrengen over de ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. 2 tijdens de oorlog. Via een trailer maken we kennis met War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2.

Op 24 februari 2022 begon de nachtmerrie voor Oekraïne. De invasie van Rusland was begonnen en tot deze dag heerst er nog steeds oorlog tussen de twee landen. GSC Game World was in deze periode nog druk bezig met het ontwikkelen van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, de felbegeerde toevoeging aan de legendarische franchise. Dat is al moeilijk genoeg, maar daarna kwam de studio ook nog eens in de problemen door al het oorlogsgeweld dat opeens op de stoep stond. In War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2 krijgen de ontwikkelaars de kans om hun kant van het verhaal te vertellen. De documentaire wordt tot leven gewekt in samenwerking met Microsoft. De makers van de Power ON-documentaire werken nu dus ook aan War Game: The Making of S.T.A.L.K.E.R. 2. Op 3 oktober is de informatieve film te zien op het YouTube-kanaal van GSC Game World.

Meer te weten komen over S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl? Check hier ons interview met GSC Game World.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl is beschikbaar vanaf 20 november voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: GSC Game World
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Ontwikkelaar:

GSC Game World

Uitgever:

GSC Game World

Release:

20 november 2024

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord