Alien: Isolation

  • Ontwikkelaar The Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Alien Isolation stiekem toegevoegd aan Xbox Game Pass

Normaal kondigt Microsoft Xbox Game Pass toevoegingen van te voren aan, maar dit keer worden we verrast. Horrorgame Alien Isolation is nu beschikbaar.

De goed ontvangen Alien-game was al beschikbaar op de console-versie van Xbox Game Pass, maar hij is nu ook te spelen via de pc-versie. Je hoeft ook niet te wachten om aan de slag te gaan met de game, je kan hem namelijk nu al downloaden. De game is misschien wel één van de beste Alien games, check hier onze review van Alien Isolation. Eerder vorig jaar werd aangekondigd dat Alien Isolation naar de Nintendo Switch kwam.

onbekend

Alien Isolation is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en Nintendo Switch. De game is op beide versies van Xbox Game Pass te spelen.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?