Downloadnieuws: Alien Isolation stiekem toegevoegd aan Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 9 april 2020 11:32

Normaal kondigt Microsoft Xbox Game Pass toevoegingen van te voren aan, maar dit keer worden we verrast. Horrorgame Alien Isolation is nu beschikbaar.

De goed ontvangen Alien-game was al beschikbaar op de console-versie van Xbox Game Pass, maar hij is nu ook te spelen via de pc-versie. Je hoeft ook niet te wachten om aan de slag te gaan met de game, je kan hem namelijk nu al downloaden. De game is misschien wel één van de beste Alien games, check hier onze review van Alien Isolation. Eerder vorig jaar werd aangekondigd dat Alien Isolation naar de Nintendo Switch kwam.

Alien Isolation is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en Nintendo Switch. De game is op beide versies van Xbox Game Pass te spelen.

Bron: True Achievements
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Alien: Isolation

Series

-

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

7 oktober 2014

Ontwikkelaar

The Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord