Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Horizon Zero Dawn, Borderlands: THC en Watch Dogs 2

Het is alweer donderdag en dat betekent dat we het downloadnieuws gaan doornemen. Zoals gebruikelijk bekijken we hierbij een aantal nieuwe games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Horizon Zero Dawn, Borderlands: The Handsome Collection en Watch Dogs 2.

PSN - Horizon Zero Dawn

Eén van de kortingen in de PlayStation Store deze maand is Horizon Zero Dawn. Een game die niet mag ontbreken in jouw collectie. In deze game ga je op pad met Aloy in een post-apocalyptische wereld rond het jaar 3000. Met deze aanbieding bespaar je 37% van de aankoop. De aanbieding loopt tot 20 januari.

PSN - Borderlands: The Handsome Collection

De andere korting in de PlayStation Store waar wij enthousiast van worden is de korting op Borderlands: The Handsome Collection. Mocht je deze game aan willen schaffen is nu het moment, want er is momenteel een korting van 80% op deze game. In deze bundel zit zowel Borderlands 2 als Borderlands: The Pre-Sequel.

Steam - Watch Dogs 2

PC-gamers hebben deze week geluk want momenteel is er een flinke korting op Watch Dogs 2. Je kunt de game tot en met 22 januari aanschaffen voor maar een derde van de prijs. In Watch Dogs 2 kruip je in de huid van Marcus Holloway, een hacker die technologie in zijn omgeving volledig naar zijn hand kan zetten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?