Downloadnieuws: Speel Horizon Zero Dawn gratis via Play At Home

Geplaatst:

Vanaf nu kun je eindelijk gratis aan de slag met Horizon Zero Dawn. De Complete Edition van de game is namelijk nu beschikbaar via het Play at Home-initiatief.

Play at Home is een initiatief van Sony PlayStation om de nu al een jaar durende lockdown-periode wat draaglijker te maken. Dit doet zij door maandelijks gratis games beschikbaar te stellen. Vorige maand werd bekendgemaakt dat Sony tien gratis games beschikbaar maakte via Play at Home. Deze games waren vanaf eind maart te spelen. Toentertijd werd ook onthuld dat de PlayStation 4-hit van Hollandse bodem, Horizon Zero Dawn, ook via het initiatief te spelen is. Nu is het dan eindelijk zover. Horizon Zero Dawn: Complete Edition is nu helemaal gratis te downloaden en te spelen. Dit staat garant voor uren speelplezier. De Complete Edition bevat namelijk ook de Frozen Wilds DLC.

Horizon Zero Dawn: Complete Edition is vanaf nu tot en met 15 mei gratis te downloaden.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Zero Dawn

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

1 maart 2017

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord