Check hier alle The Game Awards 2023 content

Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG , Simulatie , Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Stardew Valley nieuwste Nintendo Switch Online Game Trial

Je kunt binnenkort weer een nieuwe game gratis uitproberen via de Nintendo Switch Online Game Trial-dienst. Deze game is niets minder dan Stardew Valley.

Met Nintendo Switch Online Game Trials kun je gedurende een korte periode een game gratis uitproberen. Tijdens deze periode kun je, als de game je na het spelen van de Trial bevalt, de game ook met korting in de eShop aanschaffen. In de afgelopen maanden zijn er verschillende games als Game Trial beschikbaar gekomen. Vanaf volgende week krijgen we een nieuwe game die we gratis kunnen uitproberen. Deze game is Stardew Valley. De indiegame, die in 2016 voor het eerst het levenslicht zag, is immens populair. Zo is Stardew Valley al twintig miljoen keer over de toonbank gegaan. Het is dan ook niet gek dat Nintendo heeft besloten deze boerderijsimulatiegame als Game Trial beschikbaar te maken.

Stardew Valley is vanaf 13 tot en met 19 juni gratis te spelen als Nintendo Switch Online Game Trial in Europa, Australië en Japan.

BRON Nintendo Everything

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?