Downloadnieuws: Stardew Valley nieuwste Nintendo Switch Online Game Trial

Geplaatst:
Aangepast: 8 juni 2022 09:28

Je kunt binnenkort weer een nieuwe game gratis uitproberen via de Nintendo Switch Online Game Trial-dienst. Deze game is niets minder dan Stardew Valley.

Met Nintendo Switch Online Game Trials kun je gedurende een korte periode een game gratis uitproberen. Tijdens deze periode kun je, als de game je na het spelen van de Trial bevalt, de game ook met korting in de eShop aanschaffen. In de afgelopen maanden zijn er verschillende games als Game Trial beschikbaar gekomen. Vanaf volgende week krijgen we een nieuwe game die we gratis kunnen uitproberen. Deze game is Stardew Valley. De indiegame, die in 2016 voor het eerst het levenslicht zag, is immens populair. Zo is Stardew Valley al twintig miljoen keer over de toonbank gegaan. Het is dan ook niet gek dat Nintendo heeft besloten deze boerderijsimulatiegame als Game Trial beschikbaar te maken.

Stardew Valley is vanaf 13 tot en met 19 juni gratis te spelen als Nintendo Switch Online Game Trial in Europa, Australië en Japan.

Bron: Nintendo Everything
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord