Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Drie nieuwe Fallout 3 gameplay video's

Fallout 3 speelt zich af in de toekomst, anno 2077. De wereld is door een nucleaireoorlog bijna niet meer leefbaar. Jij hebt, samen met je vader, de oorlog overleefd. Je moet vechten tegen het gevaar in Fallout 3.

In drie nieuwe gameplay filmpjes wordt weer wat meer uit de doeken gedaan over hoe de game eruit zien en speelt. Ram op de play knoppen en geniet van het spektakel!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?