Drie nieuwe helden in Hearthstone Battlegrounds

Geplaatst: 5 december 2019 21:35
Aangepast: 5 december 2019 21:35

Hearthstone Battlegrounds-spelers verwelkomen deze week drie nieuwe helden en daarnaast een paar nieuwe kaarten. Enkele van deze kaarten zijn we al eens eerder in de game tegengekomen.

Met de komst van de nieuwe patch verwelkomen spelers drie nieuwe helden in Hearthstone Battlegrounds. Dit zijn Edwin Vancleef, Arch-Villain Rafaam en Sylvanas Windrunner. De laatstgenoemde naam is natuurlijk het bekendst. Windrunner neemt in meerdere World of Warcraft-cinematics, die over de koers van de laatste jaren zijn verschenen, het gezicht aan de van de Horde-factie. Naast de nieuwe helden zijn er ook nieuwe kaarten aan de gamemodus toegevoegd. Zo doen Millificent Manastorm en Lich Baz'hial, die in november nog het strijdveld verlieten, weer mee in de gamemodus. Patches the Pirate, Bartendotron, Pyramad, Professor Putricide, en Trade Prince Gallywix verdwijnen deze patch van het boord. Het is onbekend of we deze kaarten in toekomstige patches terug zien keren.

Het is inmiddels iets meer dan een maand geleden dat Hearthstone Battlegrounds in de open beta ging. Wanneer Blizzard Entertainment de gamemodus definitief maakt is vooralsnog niet bekend.

Bron: Blizzard Entertainment

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hearthstone: Heroes of Warcraft

Series

Hearthstone

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

12 maart 2014

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord