De Sims 3

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 4 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Drie versies De Sims 3 op 20 februari in de schappen

EA liet net op de Leipzig Games Convention weten dat De Sims 3 op 20 februari in de winkels zal liggen.

De Sims 3 zal verschijnen in drie versies. Allereerst komt er een normale versie. Vervolgens zal er, ook op 20 februari, een volledige, downloadbare versie van de game verschijnen.

Maar daarnaast krijgt De Sims 3 ook een speciale editie. Deze zal natuurlijk een aantal extraatjes bevatten ten opzichte van de normale versie. Eén van deze extraatjes zal extra in-game content zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?