Dying Light 2

  • Ontwikkelaar Techland
  • Eerste releasedatum 4 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Open-World , Horror
  • Gameliner score

Dying Light 2 krijgt voor vijf jaar aan content

We wisten jullie laatst al te vertellen dat Dying light 2 een gi-gan-tische game gaat worden. Nu heeft Techland, ontwikkelaar van Dying light, hier nog een schepje bovenop gedaan!

Sheri Kryeziu, Lead influencing bij Techland, wist via Twitter te vertellen wat Dying Light 2-spelers de komende jaren precies voor de kiezen krijgen. We mogen onder andere meer verhalende DLC’s, evenementen en nieuwe te bezoeken locaties verwachten. Verder krijgen we ook nog verschillende in-game voorwerpen aangeboden. Het doel van Kryeziu en Techland is om de game fris te houden en gamers geboeid te laten houden. Hij sloot zijn betoog af met de krachtige slogan: "Gamers first", wat alles zegt over hoe Techland te werk gaat en dat Dying Light 2 een game gaat worden om serieus rekening mee te gaan houden.

Vanaf 4 februari kunnen gamers met Dying Light 2 aan de slag op de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?