Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

E3: Nog meer modder in nieuwe trailer MotorStorm: Pacific Rift

Bij MotorStorm denken we aan heftige raceactie en heel veel modder. De game verscheen met de release van de PlayStation 3. In december krijgen we opnieuw modder voorgeschoteld op de PS3.

Als we de trailer bekijken zal MotorStorm: Pacific Rift weer barstensvol actie en modder zitten. Deze keer zit je op een eiland, wat betekent dat je nu wél moet uitkijken voor bomen en struiken. Dit in tegenstelling tot de races in de kale woestijn uit deel één.

Check hieronder de nieuwe trailer van Pacific Rift en bekijk of de game er ook moddervet uit ziet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?