Battlefield: Bad Company

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

EA op de hoogte van serverproblemen Bad Company

EA heeft laten weten op de hoogte te zijn van de serverproblemen waarmee de Xbox 360-versie van Battlefield: Bad Company kampt. Het bedrijf zegt er alles aan te doen de problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

EA

We've been monitoring stats non-stop and are working with several partners to locate any possible flashpoints and eradicate any hostiles we encounter.

Tot die tijd is er maar één oplossing die EA momenteel te bieden: je Xbox 360 twintig minuten uitzetten en het daarna nog maar een keer proberen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?