De Sims 3

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 4 juni 2009
  • Platformen Pc
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Eerste echte details The Sims 3 bekend

Zojuist heeft de website 1UP de eerste details over The Sims 3 bekendgemaakt. Wat afkomstig is uit het Amerikaanse 'Game for Winows Magazine'.

De grootste aanpassing tot nu toe is dat je huis nu geen aparte plek is, die los staat van de winkels, je werk of natuurlijk de buren. Het derde deel speelt zich namelijk af in één hele grote, open speel wereld. In dit deel kun je dan ook zonder moeite een bezoek nemen bij de buren. Het aanpassen van je Sim is grondig herzien, veel info is hierover nog niet bekend. Je hoeft nu ook veel minder rekening te houden met je blaas, en nachtrust. Je personage heeft nu een soort stemmingsmeter.

Een aantal dagen geleden werd de officiële website gelanceerd, en hierop staat dat 19 maart meer info wordt vrijgegeven. Nog even wachten dus.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?