Elden Ring wint GOTY bij de DICE Awards

Geplaatst:

Oh, Elden Ring hoeveel prijzen kun je nog binnenslepen dit jaar? De game viel wederom in de prijzen bij de DICE Awards. Naast een aantal andere categorieën won Elden Ring de Game of the Year award.

Er zijn ondertussen al 20 miljoen Elden Ring exemplaren verkocht. De game blijft dus groeien in populariteit en dat kan niet anders als je de Elden Ring reviews leest. De open-wereld RPG van FromSoftware ziet er misschien fantastisch uit, maar de verschillende bazen slaan je met alle plezier kapot in de modder. De eer wordt in ieder geval hoog gehouden, want naast de Game of the year award vielen ze ook in de prijzen bij de volgende categorieën: Beste RPG van het jaar, beste game directie, game design en technische prestatie. In een Tweet worden de fans bedankt voor het spelen en steunen van Elden Ring. Elden Ring won tijdens The Game Awards ook al de GOTY-award.

Elden Ring is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Elden Ring

Series

Dark Souls

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 februari 2022

Ontwikkelaar

FromSoftware

Gameliner Awards

Beste game van 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord