eSports: Valorant Champions gaat plaatsvinden in Berlijn

Geplaatst:

Riot Games heeft via Twitter laten weten dat de Valorant Champions in Europa worden gehouden en de wedstrijden gaan plaatsvinden in een studio in Berlijn.

Het wereldkampioenschap van Valorant zou eigenlijk in Los Angeles gaan plaatsvinden, maar vanwege COVID-19 en de reisproblemen wordt het naar Europa gebracht. In de Valorant Champions strijden de zestien beste teams uit de wereld voor de felbegeerde titel. Drie teams hebben zich al weten te plaatsen en dat zijn Sentinels, KRU Esports en X10 Esports. De winnaar van de Masters Berlin, dat gehouden wordt van 10 tot 19 september, plaats zich direct voor het wereldkampioenschap. De Valorant Champions is het grootste toernooi van Valorant en tevens het laatste toernooi in 2021. Riot Games liet vorige week ook al weten dat ook het wereldkampioenschap League of Legends in Europa wordt gehouden.

Valorant Champions begint op 2 december en eindigt op 12 december. Er is nog niet vermeld of er publiek aanwezig kan zijn.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord