eSports: Valorant team van Fnatic weer compleet

Geplaatst: 22 januari 2022 14:15

Als het gaat om esport-organisaties dan is Fnatic een van de bekendste, maar in Valorant werd er nog weinig succes geboekt. Sinds december was het Valorant team niet eens compleet, maar dat probleem is nu opgelost.

Het Valorant team van Fnatic onderging eerder al flink wat veranderingen. In december lieten ze weten dat Doma niet langer meer onderdeel is van het Valorant team. Hij was al geen actief onderdeel van het team meer, maar toen het nieuws naar buiten kwam dat hij ongepast gedrag had vertoont, moest hij de organisatie verlaten. Met de komst van BraveAF is het team weer compleet en hebben ze nu een goede Sofa speler in huis. Dit moet ervoor gaan zorgen dat Boaster meer flexibiliteit krijgt als IGL-support. Het team bestaat nu uit Boaster, Mistic, Derke, Magnum en BraveAF.

De update komt net op tijd, want op 11 februari begint de VCT EMEA: Stage One Challengers.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 juni 2020

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord