Valorant

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 2 juni 2020
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

eSports: Valorant team van Fnatic weer compleet

Als het gaat om esport-organisaties dan is Fnatic een van de bekendste, maar in Valorant werd er nog weinig succes geboekt. Sinds december was het Valorant team niet eens compleet, maar dat probleem is nu opgelost.

Het Valorant team van Fnatic onderging eerder al flink wat veranderingen. In december lieten ze weten dat Doma niet langer meer onderdeel is van het Valorant team. Hij was al geen actief onderdeel van het team meer, maar toen het nieuws naar buiten kwam dat hij ongepast gedrag had vertoont, moest hij de organisatie verlaten. Met de komst van BraveAF is het team weer compleet en hebben ze nu een goede Sofa speler in huis. Dit moet ervoor gaan zorgen dat Boaster meer flexibiliteit krijgt als IGL-support. Het team bestaat nu uit Boaster, Mistic, Derke, Magnum en BraveAF.

De update komt net op tijd, want op 11 februari begint de VCT EMEA: Stage One Challengers.

BRON Twitter

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?