Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Fable 2 krijgt een negen van Peter Molyneux

Fable 2 belooft een goede game te worden. Dit hebben we al vaak genoeg gehoord uit de verhalen van Peter Molyneux, de ontwikkelaar van de game. Nu zijn we echter helemaal overtuigd, want Molyneux heeft zijn eigen game een negen gegeven.

Voordat er ook maar één review op het web is verschenen, is het eerste cijfer dus al bekend. Molyneux noemt Fable 2 dan ook zijn meest complete project ooit, mede door de fantastische gameplay en het uiterlijk van de game. We zijn benieuwd of de reviews ook zo positief zijn over de game, maar dat kun je natuurlijk binnenkort lezen hier op Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?