Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Fable 2 krijgt Limited Edition

Microsoft heeft de Limited Collector's Edition van Fable 2 uit de doeken gedaan. Deze speciale uitgave zit in een mooie doos en bevat de nodige extraatjes.

Behalve Fable 2 krijg je ook:
- Een Hobbe-poppetje
- Een making-of-DVD
- Een proefmaand Xbox Live
- Extra in-game materiaal

Hoeveel dit mag kosten in Europa is niet bekend. De Amerikanen mogen er in hun lokale gamestores tachtig dollar voor over de toonbank schuiven.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?