Final Fantasy XIII

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 9 maart 2010
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy XIII in 2010?

Final Fantasy XIII is een grote titel van Square-Enix met torenhoge verwachtingen. De game verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Het Japanse blad Famitsu beweerde dat de Amerikaanse versie in 2009 zal verschijnen. Dit blijkt nu niet meer te kloppen.

De president van Square-Enix, Yoichi Wada, ontkent nu alles. Hij zegt dat de game pas op zijn vroegst in april 2010 zal verschijnen in Amerika.

The company plans to launch the next version of Final Fantasy in 2009 in Japan, further strengthening its product lineup.
Overseas launches of the latest Final Fantasy game will come in the business year from april 2010 or later.

Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie rondom de releasedata van deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?