Biomutant

  • Ontwikkelaar Experiment 101
  • Eerste releasedatum 25 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Open-World
  • Gameliner score

Gameplay: Biomutant-gameplay en personagemaker vrijgegeven

Er zijn nieuwe beelden van Biomutant vrijgegeven. In de twee video's is naast nieuwe gameplay ook de personagemaker te zien.

Het duurt niet lang meer voordat de fabelachtige game Biomutant eindelijk in de schappen ligt. In aanloop naar het nieuwe project van THQ Nordic zijn reeds meerdere trailers gedeeld van de open wereld-game. Zo lieten de makers enkele weken geleden beelden zien van de wereld van Biomutant. Maar waar die video slechts zo'n twee minuten duurde, worden fans nu verwend met wel twintig minuten aan nieuwe beelden. In één van de gepubliceerde video's is de personagemaker in detail te zien. De andere toont ongeveer twaalf minuten aan nieuwe gameplay. Door de constante stroom aan nieuwe beelden en de uitstelling van Biomutant, zijn de verwachtingen hoog. Onze eigen Celine schreef onlangs een heel artikel over haar verwachtingen van Biomutant.

Biomutant is vanaf 25 mei verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Game Informer

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?