Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gameplay: Gameplaybeelden V Rising: Secrets of Gloomrot onthuld

Geplaatst: 9 mei 2023 21:14

De survivalgame V Rising krijgt binnenkort een nieuwe uitbreiding, genaamd Secrets of Gloomrot. We kunnen middels een gameplaytrailer zien hoe die eruitziet.

V Rising is een survivalgame waarin vampiers de hoofdrol spelen. De game werd in korte tijd immens populair, daar V Rising in Early Access een miljoen keer over de toonbank is gegaan. Inmiddels is het tijd voor de eerste gratis uitbreiding van de game, genaamd Secrets of Gloomrot. Gloomrot brengt een enorme nieuwe zone met twee unieke gebieen naar de game. Ook worden hierin de opties om je kasteel te bouwen en uit te breiden nog verder uitgebreid en worden bestaande gebieden verder verbeterd. Ook is de combat verbeterd en is zijn er nieuwe eindbazen om op te jagen.

V Rising: Secrets of Gloomrot verschijnt 17 mei.

Bron: Stunlock Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot V Rising

Series

-

Uitgever

Stunlock Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasedatum

17 mei 2022

Ontwikkelaar

Stunlock Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord