Gameplay: Nieuwe Mario + Rabbids Sparks of Hope gameplay

Geplaatst: 30 juni 2022 10:39
Aangepast: 30 juni 2022 12:45

Tijdens een speciale presentatie zijn er nieuwe gameplaybeelden van Mario + Rabbids Sparks of Hope onthuld. Deze video laat zien wat we straks allemaal van de game kunnen verwachten.

Tijdens de Nintendo Direct Mini Partner Showcase hebben we al een kleine preview gehad van de gameplay van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Tijdens een speciale presentatie zijn echter nog veel meer beelden getoond. In een gameplayvideo van ruim zes minuten kunnen we precies zien wat we straks van de strategiegame kunnen verwachten. Zo zien we onder andere nieuwe Rabbids en personages. Ook kunnen we in de video zien dat we straks op avontuur kunnen gaan in verschillende gebieden met elk een eigen stijl. Ben je na het zien van deze gameplaybeelden enthousiast geworden? De releasedatum van Mario + Rabbids Sparks of Hope ligt gelukkig niet ver weg.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt 20 oktober voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Series

Mario

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord