Mario + Rabbids Sparks of Hope

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score -

Gameplay: Nieuwe Mario + Rabbids Sparks of Hope gameplay

Tijdens een speciale presentatie zijn er nieuwe gameplaybeelden van Mario + Rabbids Sparks of Hope onthuld. Deze video laat zien wat we straks allemaal van de game kunnen verwachten.

Tijdens de Nintendo Direct Mini Partner Showcase hebben we al een kleine preview gehad van de gameplay van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Tijdens een speciale presentatie zijn echter nog veel meer beelden getoond. In een gameplayvideo van ruim zes minuten kunnen we precies zien wat we straks van de strategiegame kunnen verwachten. Zo zien we onder andere nieuwe Rabbids en personages. Ook kunnen we in de video zien dat we straks op avontuur kunnen gaan in verschillende gebieden met elk een eigen stijl. Ben je na het zien van deze gameplaybeelden enthousiast geworden? De releasedatum van Mario + Rabbids Sparks of Hope ligt gelukkig niet ver weg.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt 20 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?