Gameplay: Ook Hwoarang onderdeel van Tekken 8

Geplaatst: 13 mei 2023 14:15

Bandai Namco heeft weer een nieuwe vechter bekendgemaakt voor Tekken 8. Ook Hwoarang is onderdeel van de line-up en zijn vechtstijl zien we in de gameplaytrailer.

Veel vechters keren terug in Tekken 8 en dat geldt ook voor Hwoarang. In de gameplaytrailer zien we hem een aantal rake klappen uitdelen aan Jin Kazami. Dat hij een meester is in taekwondo is wel duidelijk, want zijn aanvallen zijn soepel en doelgericht. Hij verslaat Jin kamazi dan ook zonder enige moeite. De gameplaytrailer toont de verschillende moves die Hwoarang kan doen in een gevecht. Ook een aantal van zijn Koreaanse voice-lines zijn te horen. Vorige maand werd het nieuws naar buiten gebracht dat Tekken 8 cross-play heeft.

Tekken 8 verschijnt voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. De releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tekken 8

Series

Tekken

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 januari 2024

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord